PROFILE BREED & MEESTER

De Oude Veiling 23

1689 AA Zwaag, NL

0229-234123

FIETSEN

Kies de service die bij je past bij Breed & Meester

Wil je graag lekker lang vooruit en houd je van zekerheid? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Profile Breed & Meester in Zwaag heb je de mogelijkheid maar liefst 5 jaar garantie te krijgen op een merk e-bike. Op die manier rijd je helemaal super relaxed op je Batavus, Cube, Gazelle, Koga of Sparta.

Breed & Meester is sowieso sterk in het afstemmen van de service op jouw persoonlijke wensen. Bij de aankoop van een nieuwe fiets kies je namelijk zelf welk servicepakket bij je past. Hierdoor kun je zelf invloed uitoefenen op de aankoopprijs en ga je altijd met een tevreden gevoel de deur uit. De zelfgekozen servicepas vertegenwoordigt een waarde die je kunt gebruiken voor onderhoud. Ga je voor brons, zilver of goud? Dat bepaal je helemaal zelf!

De E-bike is een lekker hip vervoersmiddel geworden. Niet alleen scholieren, studenten en dagjesmensen hebben de E-bike omarmd. De elektrische fiets wordt ook steeds vaker gebruikt om naar het werk te gaan en om een noodzakelijke boodschap te doen. Wie in Zwaag woont heeft vast en zeker Lex Meester ook wel eens voorbij zien komen op zijn witte elektrische bakfiets.

Elektrische fietsen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Om de juiste keuze te kunnen maken, ben je welkom voor een goed advies bij Breed & Meester. De ideale fiets is de fiets die volledig voldoet aan jouw wensen. Niet alleen qua rijeigenschappen, vermogen, instaphoogte, display opties en actieradius, maar ook wat betreft de aankoopprijs, de service en onderhoudskosten.

Zie je jezelf dit voorjaar graag rijden op een racefiets, een mountainbike, eens sportieve fiets of een stadsfiets? Je bent van harte welkom in de winkel voor een goed en eerlijk advies.

LEES MEER
Copyright © 2018 Breed en Meester. All Rights Reserved.
Website door: Cees & Co ism Medialex